3 C
Veldhoven
woensdag 26 januari 2022
spot_img
Meer

  Uitnodiging Veldhoven aan Tafel 26 februari 2021

  Leestijd: < 1 minuutOp 26 februari van 9.30 tot 11.30 uur is er weer een bijeenkomst van Veldhoven aan Tafel (VaT). U bent hierbij van harte welkom. We gaan samen met inwoners en vertegenwoordigers van de gemeente en van organisaties in het sociaal domein in gesprek over onderwerpen die op dit moment spelen.

  Tijdens de bijeenkomst komen er verschillende onderwerpen aan bod, van samenwerking met de regio en gezondheidsbeleid tot begeleiding van statushouders. We lichten enkele onderwerpen uit die in de vorige vergadering in december aan bod kwamen.

  Extra handen voor de zorg

  Om het grote personeelstekort in de zorg in de regio op te vangen, is het initiatief ‘Extra handen voor de zorg’ gestart. Samen met twintig andere gemeenten zoeken we naar nieuwe mogelijkheden. Zo zijn er ondertussen meer dan zestig mensen die in de horeca werkten, overgestapt naar een baan bij een zorginstelling. Er zijn nog steeds nieuwe mensen nodig.

  Armoede en schulden

  Per 1 januari 2021 is de gewijzigde Wet gemeentelijke schuldhulpverlening ingegaan. Gemeenten en andere organisaties richten zich steeds meer op vroeg signaleren en op tijd hulp aanbieden. Ook is er aandacht voor acties zoals het TasKado waarmee inwoners een tas met cadeaus kunnen ontvangen om door te geven aan iemand in hun netwerk die het nodig heeft.

  Meer weten of aanmelden?

  U kunt zich aanmelden voor de bijeenkomst via e-mail: veldhovenaantafel@veldhoven.nl. In de week van 26 februari hoort u of de bijeenkomst online via Teams plaatsvindt of in het gemeentehuis van Veldhoven. Kijk voor meer informatie over Veldhoven aan Tafel en verslagen van eerdere bijeenkomsten op de pagina Veldhoven aan tafel.

  Abonneer
  Laat het weten als er nieuwe reacties zijn
  guest

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Gerelateerde Artikelen

  Volg Ons Op:

  211volgersLike
  21volgersVolg
  45volgersVolg
  - Advertentie -

  Laatste Artikelen

  0
  Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter alsjeblieftx
  ()
  x