14.5 C
Veldhoven
woensdag 27 oktober 2021
spot_img
Meer

  Vandaag om 17:15 uur: eerbetoon aan George Kooymans van Golden Earring

  Leestijd: 2 minuten

  Vandaag donderdag 11 maart 2021 draait iedereen RADAR LOVE als eerbetoon aan George Kooymans. Dit gebeurt om 17.15 uur. Alle fans hebben hun boxen buiten staan en alle gerenommeerde radiostations doen mee.

  Zelfs vanuit de kerken wordt op het orgel de grootste hit van de Earring gespeeld. Iedereen moet deze rockheld eren. Een van de grootse die we hebben. Iedereen moet deze rockheld eren. De beste rockband van Nederland.

  Het verhaal is bekend. Een maand geleden werd de ziekte ALS geconstateerd en George kan niet meer spelen. De overige leden – Rinus Gerritsen, Cesar Zuiderwijk en Barry Hay besloten om er ook mee te kappen. Er kwam geen vervanger voor hun George, 50 jaar rockmuziek van uitmuntende klasse ligt achter ons.

  Wie is er niet opgegroeid met de Haagse formatie? Radar Love werd op nummer 1 de USA genoteerd. Mooie prestatie. Weten we dat onze Bertus Borgers, Veldhovenaar, ook nog deel uitmaakte van de supergroep? Hits als Long blond Animal, Buddy Joe, Weekend Love en Bombay zijn over de hele wereld bekend. Nu huilt heel Nederland om George Kooijmans, de sympathieke componist van talrijke Earring songs en begenadigd gitarist.
  0
  Wat vinden jullie van de Golden Earring als band? Vertel het ons!x

  11 maart 2021, 17:15 – RADAR LOVE!

  De snarenplukker zal de snaren niet meer beroeren. De Earringtijd is voorbij. Jammer. Geen optredens meer. Definitief. Daarom heeft de fanclub dit op poten gezet. Ik vind het een duivels goed initiatief en sta er volledig achter. Mijn boxen staan om 17.15 uur buiten en ik draai de allerlangste versie van Radar Love die ik kon vinden…20 minuten en de hele straat zingt mee…RRRRAAAADDDAAAAAAARRRRR LLLLOOOOVVVVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE. Laat maar komen.

  Om exact 17:15 vandaag gaat deze legendarische video in Premiere op YouTube. Zorg dat je hier bent om hem aan te zetten! Dus pas om 17:15 te zien!

  Hopelijk is dit een hart onder de riem van de zieke George Kooymans. Je bent tegen ALS kansloos. ALS hij toch geen ALS had, hadden wij de Golden Earring nog. Mensen, draaien vanmiddag. Het dak moet er af voor een zieke gitarist die alle steun kan gebruiken. George, hierbij ….dit artikel is voor jou. Je zult het niet lezen want er wordt momenteel zoveel geschreven. Maar toch. Een fan met een Earring hart.

  Het allerbeste vanuit heel Veldhoven…

  RADAR LOVE 17.15 uur – jij doet toch ook mee?

  CIAO
  TRAPATONI

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er nieuwe reacties zijn
  guest

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Gerelateerde Artikelen

  Volg Ons Op:

  211volgersLike
  21volgersVolg
  45volgersVolg
  - Advertentie -

  Laatste Artikelen

  3
  0
  Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter alsjeblieftx
  ()
  x